Kansli
Ekmansgatan 3
412 54 Göteborg

Kontakt
‭070-845 11 25‬
(Gunnar Andersson, ordf.)

Kyrkliga Förbundets Unga

Kyrkliga Förbundet Unga

Kyrkliga Förbundet unga (KFU) är en kyrklig luthersk ungomsorganisation som vänder sig till åldrarna 16-30.

KFU har som mål att samla ungdomar från hela Sverige till olika arrangemang där undervisning och gemenskap sätts i fokus.

Under Kristi Himmelfärds-helgen 2023 anordnades KFUs första läger på tretton år på Fridhem, Vännäs. 80 ungdomar från Örkelljunga i söder till Pajala i norr deltog.


Kristi Himmelärdsläger 2024

Välkomna till Kristi Himmelärdsläger 2024 på Fridhem, Vännäs. Datum: 9-12 maj Talare: Daniel Johansson (huvudtalare), Henrik Andersson, Mattias Brandt. Tema: Under den Högstes beskydd


KFU anordnar bussresa ner till Corpus Christi konferensen i Wittenberg, Tyskland sommaren 2024! Corpus Christi är en internationell konferens för unga vuxna som brukar vara i olika europeiska städer varje år. Första konferensen anordnades 2009 och nu kommer den att ta plats i lutherdomens vagga: Wittenberg. För mer information angående konferensen kontakta KFU på mejl (kyrkligaforbundet@gmail.com) eller besök Corpus Christi hemsida: https://www.corpuschristi.eu/conference-2024/. OBS! Vid anmälan till bussresan kommer en automatisk anmälan upprättas till Corpus Christi. Ni behöver alltså inte behöva göra någon egen anmälan till Corpus. 

Resan: Umeå – Göteborg – Wittenberg. Det kommer att göras ett stopp i Göteborg där en övernattning sker i Immanuelskyrkan. Sängplatser ordnas av församlingen. Bussen har plats för cirka 50 personer. Om det önskas att resa från en annan ort än Umeå och Göteborg kan ni ange det i formuläret så kommer vi att kolla vilka möjligheter bussen har att göra extra stopp.  

Datum: ca 20 – 28 juli 2024. Konferensen pågår från 22 – 26 juli.

Kostnader: Ca 1250 SEK för bussresan tur och retur samt ca 1500 SEK i avgift för konferensen. I konferensavgiften ingår kost och logi för hela konferensen. Kostnaderna kan komma att variera beroende på hur många som anmäler sig till resan. Betalningsinformation skickas ut via mejl efter det har säkerställts att tillräckligt mycket folk har anmält sig. 

OBS! Deadline för anmälan: 20 februari 2024